E.H.B.O-vereniging Eibergen

Aangesloten bij de Nationale Bond EHBO.     http://www.ehbonationalebond.nl/images/logo.png     www.ehbonationalebond.nl

Welkom op onze website voor Eerste Hulp Bij Ongevallen.

Iedereen kent het wel, een ongeluk zit in een klein hoekje. U hoeft niet meteen te denken aan verfrommelde auto’s en sirenes, de meeste ongelukken gebeuren namelijk gewoon in en om het huis. Ook op het werk en tijdens het sporten gebeuren vaak (kleine) ongelukken. Denk aan een snijwond, een gekneusde enkel of een verbrande vinger. Soms bent u de enige aanwezige persoon bij zo’n ongeluk, is het geen geruststellend idee als u dan weet hoe te handelen?

Iedereen kan helpen als u maar weet wat u wel of juist niet moet doen!

Om op een verantwoorde manier de eerste hulp te kunnen bieden, wordt er door EHBO-vereniging Eibergen cursussen georganiseerd. Tijdens deze cursussen leer je eerste hulp te verlenen bij (kleine) ongelukken, maar leer je ook hoe je moet reanimeren en een AED (automatische externe defibrilator) te bedienen.

Daarnaast geeft EHBO-vereniging Eibergen herhalingslessen om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden die u tijdens de cursus hebt geleerd op peil houdt. Alleen op die manier kunt u uw diploma geldig houden en de beste zorg leveren aan slachtoffers.