cursus en herhalings lessen

Kijk hier (link) wanneer er weer een nieuwe cursus gestart wordt. De basiscursus kost €190 en voor studenten €130. Dit is inclusief het lesboekje, verbandleer, AED bediening en het examen.

Er zijn een aantal zorgverzekeraars die de basiscursus geheel of gedeeltelijk vergoeden (vaak in de aanvullende verzekering). Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

U kunt zich opgeven voor de basiscursus door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Na de cursus kunt u lid worden van onze vereniging. Het EHBO diploma is twee jaar geldig. Om het diploma geldig te houden, dient u elk jaar de herhalingslessen te volgen.

EHBO Eibergen verzorgt 1 à 2 keer per jaar een EHBO cursus. Tijdens deze cursus leert u eerste hulp te verlenen bij (kleine) ongelukken, maar leert u ook hoe u moet reanimeren en een AED (automatische externe defibrilator) te bedienen.

EHBO-vereniging Eibergen geeft herhalingslessen om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden die u tijdens de cursus hebt geleerd op peil houdt.

Kijk hier (link) wanneer de herhalingslessen zijn.

De cursus en herhalingsavonden worden gehouden in basisschool Het Sterrenpalet, Beukenlaan 1 in Eibergen